Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ekΜάθησις είναι ένας δυναμικός και συνεχώς αναπτυσσόμενος Όμιλος Εκπαιδευτικών Κέντρων με πολύχρονη παρουσία στον τομέα της εκπαίδευσης.

Με 3 σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα, δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση & κατάρτιση ενηλίκων στο ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ ekΜάθησις και στην προετοιμασία σχολικών μαθημάτων για μαθητές Δημοτικού & Γυμνασίου, στα κέντρα μελέτης Καθημερινή Μελέτη.

 

ekΜάθησις – Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

(1ο  Χρυσοστόμου 6 – ΟΑΣΗ – Ηράκλειο  | 2ο  Μαυρολένης 2 – Πλατεία Κορνάρου – Ηράκλειο

 

  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση προγραμμάτων Πληροφορικής
  • Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες
  • Εκμάθηση Νοηματικής Γλώσσας
  • Επιδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης
  • Σεμινάρια για Επαγγελματίες
  • Μεταπτυχιακές Σπουδές Εξ αποστάσεως

 

Καθημερινή Μελέτη – Κέντρα Μελέτης Σχολικών Μαθημάτων

(1ο  Χρυσοστόμου 6 – ΟΑΣΗ – Ηράκλειο   |  2ο Ελευθερίου Βενιζέλου 29 – Γάζι)

 

  • Καθημερινή προετοιμασία σχολικών μαθημάτων για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, &  Λυκείου
  • Εκμάθηση και πιστοποίηση υπολογιστών σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 18 ετών
  • Εξατομικευμένα προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων.

 

Η  φιλοσοφία του Ομίλου eκμάθησις βασίζεται στην αντιμετώπιση κάθε εκπαιδευόμενου με τρόπο ξεχωριστό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες, το ρυθμό και τις ικανότητές του. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στην απαιτητική καθημερινότητα του μαθητή, του καταρτιζόμενου και του επαγγελματία. Οι Συνεργάτες – Καθηγητές διαθέτουν άρτια θεωρητική κατάρτιση και πλούσια επαγγελματική εμπειρία.

 

Έχοντας κερδίσει σημαντικές διακρίσεις και συνεργασίες, ο εκπαιδευτικός όμιλος eκμάθησις παρακολουθεί τις συνεχείς εξελίξεις  που σημειώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο της εκπαίδευσης. Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, αναπροσαρμόζει και εμπλουτίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του με νέα γνωστικά αντικείμενα – εχέγγυα για την πρόοδο και την καταξίωση.

Εκπαιδευτικός Όμιλος ekΜάθησις
Εκπαιδευτικός Όμιλος ekΜάθησις

C.i.CRETE

Το  Εκπαιδευτικό κέντρο  C.I.CRETE – δραστηριοποιείται από το 2003 σε σεμινάρια ΠληροφορικήςInternetΟργάνωσης Επιχειρήσεων και Ξένων Γλωσσών για ενήλικες.

Από την ίδρυση του,  έχει αναπτυχθεί και έχει καταλάβει ηγετική θέση στον τομέα του, παρέχοντας προγράμματα εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης σε ανέργους, φοιτητές, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους. Οι εκπαιδευόμενοι εμπλουτίζουν το βιογραφικό τους αποκτώντας γνώσεις και δεξιότητες, καθώς και τα απαιτούμενα εφόδια, για καλύτερες προοπτικές απασχόλησης στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα.

 

Μέσα από την πολυετή παρουσία του στην εκπαίδευση και πιστοποίηση Πληροφορικής και Ξένων Γλωσσών έχει αποκτήσει ισχυρές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης και κατάρτισης.

 

Το κέντρο υπολογιστών C.I.Crete έπειτα από μια πετυχημένη πορεία  15 ετών στην πλατεία Κορνάρου, γίνεται επίσημα μέλος του  εκπαιδευτικού  ομίλου  ekΜάθησις. Σας καλωσορίζει στο νέο του χώρο στη Λεωφόρο Χρυσοστόμου 6 (κοντά στην Πυροσβεστική), σε μια σύγχρονη εκπαιδευτική δομή με καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και νέες συνεργασίες στον χώρο της εκπαίδευσης.

Καθημερινή Μελέτη

Τα εκπαιδευτικά κέντρα  Καθημερινή Μελέτη, μέλη του  εκπαιδευτικού  ομίλου  ekΜάθησις από το 2014, , είναι πρότυπα κέντρα μελέτης σχολικών μαθημάτων για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Στόχος του καθημερινού προγράμματος μελέτης είναι η αποδοτική καθημερινή προετοιμασία όλων των μαθημάτων της επόμενης μέρας, η κάλυψη τυχόν γνωστικών κενών και η ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων  για τους μαθητές μας.

Οι μαθητές  προσέρχονται καθημερινά στο χώρο μας μαζί με τα βιβλία και τα τετράδια τους, ακολουθούν δίωρο πρόγραμμα μελέτης στο Δημοτικό και τρίωρο πρόγραμμα μελέτης στο Γυμνάσιο προετοιμάζοντας τα μαθήματα της επομένης μέρας.

Έμπειροι και εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί  αναλαμβάνουν την καθημερινή τους προετοιμασία μέσω εξατομικευμένων προγραμμάτων μελέτης βασισμένων στις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά. Υπό τη συνεχή επίβλεψη, καθοδήγηση και έλεγχο οργανώνουν το διάβασμα του παιδιού, βρίσκονται δίπλα του για να του καλύπτουν απορίες.

Επιπλέον, γίνεται προετοιμασία των επαναληπτικών διαγωνισμάτων καθώς και των τελικών εξετάσεων για τους μαθητές Γυμνασίου. Υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης πληροφοριών από το Διαδίκτυο και παροχή βοήθειας στα projects του σχολείου.

Εκπαιδευτικός Όμιλος ekΜάθησις

Όραμά μας η βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία, που επιτυγχάνεται με το συνδυασμό ποιοτικής διδασκαλίας, χρήσης νέων τεχνολογιών, δημιουργικότητας και πολυετούς εμπειρίας.

Οι στόχοι των μαθητών γίνονται στόχοι μας

.