Πιστοποίηση Υπολογιστών Προχωρημένο Επίπεδο.

Το προχωρημένο επίπεδο αποτελεί τη φυσική συνέχεια των πιστοποιητικών του Βασικού επιπέδου, παρέχοντας στον κάτοχο του μία αδιαμφισβήτητη απόδειξη ουσιαστικής και εις βάθος γνώσης του πλέον δημοφιλούς πακέτου εφαρμογών γραφείου της αγοράς. Οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να πιστοποιήσουν και να αποκτήσουν προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ανωτέρου επιπέδου από του Βασικού.

Πιστοποίηση Υπολογιστών

Έναρξη Μαθημάτων

21/05/2024
 • Έναρξη Μαθημάτων Προχωρημένου Επιπέδου

28/05/2024
 • Έναρξη Μαθημάτων Προχωρημένου Επιπέδου

04/06/2024
 • Έναρξη Μαθημάτων Προχωρημένου Επιπέδου

Πιστοποίηση Υπολογιστών Προχωρημένο Επίπεδο – Ιδανικό για :

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα – Πιστοποίηση Υπολογιστών Προχωρημένο Επίπεδο είναι ιδανικό για :

 

 • Κατέχουν ήδη την Πιστοποίηση Office Βασικού Επιπέδου και επιθυμούν να αποκτήσουν ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και προχωρημένες δεξιότητες.

 

 • Θέλουν να ξεχωρίσουν με την απόκτηση της πιο ολοκληρωμένης πιστοποίησης υψηλών δεξιοτήτων στις σύγχρονες εφαρμογές γραφείου και να γίνουν πιο παραγωγικοί στην εργασία τους.

 

 • Έχουν αποκτήσει προχωρημένες δεξιότητες στις κύριες εφαρμογές γραφείου και θέλουν μία έγκυρη και διεθνώς αναγνωρισμένη απόδειξη των γνώσεών τους.

 

 • Κατέχουν τις βασικές εφαρμογές γραφείου και θέλουν να συνεχίσουν στο χώρο της πληροφορικής με το ρόλο του εκπαιδευτή.

 

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση να παράγει αποτελέσματα υψηλού επιπέδου και να αντιμετωπίζει έργα σύνθετα & μεγάλης δυσκολίας.

“Η Πιστοποίηση σε Προχωρημένες Γνώσεις στην αυτοματοποίηση γραφείου θεωρείτε εξαιρετικά σημαντικό προσόν για πρόσληψη στον ιδιωτικό τομέα.”

Το πρόγραμμα Πιστοποίηση Υπολογιστών Προχωρημένο επίπεδο

Office Advanced αποτελείται από 4 ενότητες οι ποιες είναι:

Προχωρημένη Επεξεργασία Κειμένου

 

Το πρόγραμμα Word Expert περιλαμβάνει εξαιρετικά χρήσιμες δυνατότητες, ενώ απευθύνεται σε χρήστες που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση του βασικού επιπέδου και θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να εφαρμόσουν προχωρημένες λειτουργίες σε μικρά ή μεγάλα έγγραφα.

Προχωρημένη Επεξεργασία Λογιστικών Φύλλων.

 

Οι εκπαιδευόμενοι είναι σε θέση να παράγουν υψηλού επιπέδου αποτελέσματα επεξεργασίας λογιστικών φύλλων, πολύπλοκους υπολογισμούς, συνδυασμένες συναρτήσεις, να μορφοποιούν και να σχεδιάζουν υπολογιστικά φύλλα που περιλαμβάνουν τύπους, συναρτήσεις, φόρμες και γραφικά.

Προχωρημένος Σχεδιασμός Παρουσιάσεων.

 

Απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους που θέλουν να κατανοήσουν σε βάθος όλες τις βασικές αρχές που λαμβάνονται υπόψη για την προετοιμασία και τον σχεδιασμό παρουσιάσεων και να αποκτήσουν προχωρημένες δεξιότητες και να μορφοποιούν διαφάνειες χρησιμοποιώντας απαιτητικές τεχνικές.

Προχωρημένη Επεξεργασία και Δημιουργία Βάσεων Δεδομένων.

 

Απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους που θέλουν να χρησιμοποιούν βάσεις δεδομένων για να οργανώνουν, να εξάγουν, να προβάλλουν και να εκθέτουν πληροφορίες από μια βάση δεδομένων χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές διαχείρισης βάσεων δεδομένων.

Εκμάθηση

Η εκμάθηση όλων των παραπάνω προγραμμάτων γίνεται στο εκπαιδευτικό κέντρο C.i.CRETE του εκπαιδευτικού μας ομίλου με σύγχρονο εξοπλισμό, οργανωμένη δομή μαθημάτων και με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών.

 

Οι υποψήφιοι παρακολουθούν σειρά θεωρητικών μαθημάτων, πρακτικών ασκήσεων με αληθινά παραδείγματα, καθώς και πλήρη τεστ προετοιμασίας για τις εξετάσεις.

 

Στον εκπαιδευτικό όμιλο Εκμάθησις ο κάθε εκπαιδευόμενος είναι για εμάς ξεχωριστός. Η εκπαίδευση στους υπολογιστές γίνεται εξατομικευμένα και τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες, τα ωράρια και τις δυνατότητες του καθενός ξεχωριστά.

 

  • Οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τον ρυθμό, τις μέρες και τις ώρες παρακολούθησης που τους βολεύουν.

 

  • Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με συνδυασμό ιδιαίτερων μαθημάτων με καθηγητή και εκπαίδευσης και εξάσκησης μέσω υπολογιστή.

 

  • Δεν δημιουργούνται κενά στην ύλη των μαθημάτων, καθώς οι εκπαιδευόμενοι συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν στο προηγούμενο μάθημα.

 

  • Οι εξετάσεις γίνονται ανά ενότητα σε τακτά χρονικά διαστήματα στις εγκαταστάσεις μας.

Πιστοποίηση H/Y για ΑΣΕΠ – Βασικό Επίπεδο

Τυφλό Σύστημα

Τυφλό Σύστημα

Πιστοποίηση Υπολογιστών

Πιστοποίηση H/Y – Προχωρημένο Επίπεδο

Τεχνικός Υπολογιστών για Αρχάριους

Τεχνικός Υπολογιστών για Αρχάριους

Διάρκεια Μαθημάτων

Η χρονική διάρκεια των μαθημάτων είναι
80 ώρες.
Μέση χρονική διάρκεια 2 – 3 μήνες.

Προαπαιτούμενες Γνώσεις

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων,
απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο εκπαιδευόμενος να έχει Γνώσεις Βασικού Επιπέδου.

Διαδικασία Πιστοποίησης – Πιστοποίηση Υπολογιστών Προχωρημένο Επίπεδο.

 
Κάθε γνωστικό αντικείμενο εξετάζεται ξεχωριστά σε μία εξεταστική ώρα. Η διάρκεια της εξέτασης για κάθε ενότητα είναι 50 λεπτά και η βάση για την επιτυχή εξέταση είναι το 70%.

 

Η εξέταση περιλαμβάνει αποκλειστικά case studies, ώστε ο υποψήφιος να αποδείξει στην πράξη τις γνώσεις του. Ο υποψήφιος που επιθυμεί να επιδείξει συνολική γνώση στις εφαρμογές του Microsoft Office, με την επιτυχή ολοκλήρωση των ενοτήτων, λαμβάνει το πιστοποιητικό του φορέα που εξετάστηκε. Φυσικά, μπορεί να λάβει πιστοποιητικά και για μεμονωμένες ενότητες του Office στις οποίες έχει εξεταστεί με επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πιστοποίηση Υπολογιστών Προχωρημένο Επίπεδο και για τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά μας προγράμματα επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας στο 2810288853  είτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην διπλανή φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς και να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το Τηλέφωνο σας (απαραίτητο)

Επιλέξτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει (απαραίτητο)


Αποδέχομαι τους όρους χρήσης (απαραίτητο)

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies