Εισαγωγή στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ekΜάθησις και το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (ΚΕΝΓ) διοργανώνουν την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 7 μμ, στο Ηράκλειο διάλεξη – σεμινάριο με τίτλο «Εισαγωγή στη Νοηματική Γλώσσα».

Ελληνική Νοηματική Γλώσσα

  • Αναφορά στις βασικές έννοιες της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.
  • Ανάλυση της αναγκαιότητας, της γνώσης και χρήσης της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας καθώς και της συμβολής αυτής στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ Ακουόντων και Κωφών.
  • Διαδραστικός χαρακτήρας σεμιναρίου ώστε μέσα σε λίγη ώρα δυνατότητα επικοινωνίας πραγματοποιώντας σύντομους διαλόγους στη νοηματική γλώσσα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουνίου στο εκπαιδευτικό κέντρο του ομίλου ekΜάθησις, στην οδό Χρυσοστόμου 6 (ΟΑΣΗ). Ώρα Έναρξης 7:00 μμ,

Είσοδος Ελεύθερη

Εισηγητής

Ομιλητής της διάλεξης θα είναι ο κύριος Γιώργος Γκιντίκας, υπεύθυνος Σπουδών του  Κέντρου Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (ΚΕΝΓ) και Δάσκαλος  Νοηματικής.

Ελληνική Νοηματική Γλώσσα

Θεματολογία Σεμιναρίου :

Θα γίνει αναφορά στις βασικές έννοιες της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας έτσι ώστε οι συμμετέχοντες στην διάλεξη να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την γλώσσα και την κουλτούρα των Κωφών.

 

Ακόμη, θα γίνει ανάλυση της αναγκαιότητας, της γνώσης και χρήσης της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας καθώς και της συμβολής αυτής στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ Ακουόντων και Κωφών.

 

Τέλος, η διάλεξη θα έχει και διαδραστικό χαρακτήρα καθώς μέσα από ένα σύντομο μάθημα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πώς μέσα σε λίγη ώρα θα έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν πραγματοποιώντας σύντομους διαλόγους στη νοηματική γλώσσα.

 

 

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι Δωρεάν.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Σχετικά Προγράμματα

Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή Εξ αποστάσεως
Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ – Βασικό Επίπεδο

Πιστοποίηση H/Y για ΑΣΕΠ – Βασικό Επίπεδο

Πιστοποίηση Υπολογιστών

Πιστοποίηση H/Y – Προχωρημένο Επίπεδο

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουνίου στο εκπαιδευτικό κέντρο του ομίλου ekΜάθησις, στην οδό Χρυσοστόμου 6 (ΟΑΣΗ). Ώρα Έναρξης 7:00 μμ,

Είσοδος Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας στο 2810288853  είτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην διπλανή φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς και να σας ενημερώσουμε για την ημερίδα.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το Τηλέφωνο σας (απαραίτητο)

Παρακαλώ επιλέξτε τον αριθμό τον ατόμων για κράτηση θέσεων (απαραίτητο)